Meniu
Coșul dvs.

Termeni si condiții

Folosirea (vizitarea sau comandarea produselor) acestui site implică acceptarea acestor termeni şi condiţii.
Pentru folosirea in bune condiţii a site-ului, se recomandă citirea cu atentie a termenilor si condiţiilor.
Proprietarul işi asumă dreptul de a face modificări ale acestor prevederi, fără o notificare prealabilă.

Definiţii:

Societatea care deţine şi administreaza site-ul www.lustre.ro, este denumită Proprietar.

Persoana fizică sau juridică care comandă şi achizitionează produse prin intermediul site-ului www.lustre.ro, este denumită Client.
Adresa web (www.lustre.ro), va fi denumită generic site-ul lustre.ro.
Fotografiile digitale, textele, datele tehnice, preţurile şi celelalte informatii care se găsesc pe site-ul lustre.ro, vor fi denumite in continuare conţinut.

Drepturi de autor:

Intregul conţinut al site-ului lustre.ro este a Proprietarului şi este apărat de legea pentru protecţia drepturilor de autor.

Folosirea fără acordul Proprietarului, a oricaror elemente enumerate mai sus, se pedepseşte în conformitate cu legile în vigoare (administrativ, civil sau penal).

Astfel, sunt interzise în mod expres: accesarea site-ului lustre.ro de către dispozitive sau programe automate, sau copierea manuală a conţinutului.

Securitatea datelor personale şi a informatiilor:

Datele personale introduse de către cumpărător vor fi folosite numai de Proprietar în scopul declarat al acestui site.

Informaţiile din formularul de comandă sunt necesare pentru a vă trimite confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate şi în nici un caz nu vor fi furnizate unei terţe părti.

Proprietarul nu vinde, nu oferă, nu face schimb de adrese e-mail obţinute prin intermediul acestui site, nu divulgă adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care accesează paginile acestui site, fără acordul dumneavoastră explicit.

Declinarea responsabilităţii:

In eventualitatea în care preţul produsului sau unele caracteristici ale acestuia, au fost greşit introduse în bazele noastre de date sau afişate greşit, iar livrarea nu s-a efectuat încă, Proprietarul işi alocă dreptul de a anula livrarea respectivului produs şi de a anunţa clientul în cel mai scurt timp despre eroarea aparută.

Valoarea maximă a obligaţiilor Proprietarului, faţă de orice client, în cazul nelivrării sau livrării necorespunzatoare, este valoarea sumelor încasate de Proprietar de la clientul respectiv.

Livrarea produselor:

Inainte de onorarea comenzilor societatea isi rezerva dreptul sa efectueze validarea acestora prin contactarea telefonica a clientilor.

Termenul de livrare al produselor cumparate de la societatea noastră, în mod normal se încadrează între 48 ore şi 72 ore, din momentul înregistrării comenzii pe serverul gazdă a site-ului. În condiţii speciale ,societatea işi asumă dreptul de a mări timpul de livrare, in acest caz clientul fiind anuntat telefonic sau prin e-mail.

Proprietarul isi rezerva dreptul de a anula o comanda in orice moment din mai multe motive printre care:

    -produsul comandat nu este pe stoc si nu se poate aproviziona

    -produsul comandat nu mai face parte din oferta furnizorului

    -informatiile despre produs primite de la furnizor se dovedesc a fi gresite

    -in informatiile despre produs au fost indentificate erori, inclusiv pretul sau o oferta promotionala

Taxe suplimentare: Preţul produsului, cel afisat pe site, este si preţul plătit de client la care se adaugă taxele de transport.

Proprietarul nu percepe nici o taxă suplimentară clientului la cumparărea produsului.

Proprietarul isi rezerva dreptul de a modifica atat continutul, cat si structura site-ului in orice moment si fara a fi nevoie de preaviz.

Fraudă:

ORICE ÎNCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONŢINUTUL SITE-ULUI VA FI CONSIDERATĂ O TENTATIVĂ DE FRAUDARE A SITE-ULUI ŞI VA PUNE ÎN MISCARE CERCETAREA PENALĂ ÎMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) ÎNCERCAT ACEST FAPT.

Contacteaza-ne pe WhatsApp!

Buna, cu ce te putem ajuta?