Meniu
Coșul dvs.

Corp iluminat XTight LED

Corp iluminat XTight LED
Corp iluminat XTight LED
Corp iluminat XTight LED
Corp iluminat XTight LED
Corp iluminat XTight LED
Corp iluminat XTight LED
Corp iluminat XTight LED

Serie de corpuri de iluminat cu grad ridicat de protecție la praf și umiditate, IP65, cu montaj aparent sau suspendat, echipate cu module liniare cu LED-uri SMD, temperatura de culoare alb neutru.
CORP
Carcasa și dispersorul din policarbonat extrudat, monobloc, stabilizat UV, cu autostingere, de culoare albă pentru corp și opal pentru dispersor. Capacele laterale din policarbonat de culoare albă cu garnituri din gel de silicon.Două presetupe din nailon (câte una la fiecare capăt) pentru cabluri cu diametre între 6 și 7mm. Set de două cleme de fixare din oțel.
SISTEM OPTIC
Reflector (cu rol și de radiator) din tablă de aliaj de aluminiu anodizat. Dispersor din policarbonat opal solidar cu carcasa din extrudare.
APARATAJ DE ALIMENTARE
Tensiunea de alimentare 180-265V, 50Hz. Alimentator în curent constant livrat împreună cu corpul. Două presetupe din nailon (câte una la fiecare extremitate) cu cleme de conexiuni 2P, max. 1mm2, pentru conectarea individuală sau în linie a corpurilor de iluminat.
APLICAŢII
Montajul în încăperi cu degajare de praf sau umiditate ridicată, în depozite, parcări, spălătorii, laboratoare,spații industriale. Dimensiunile transversale reduse,forma plăcută și luminanța redusă, permit instalarea corpurilor de iluminat din această familie și în șiruri continue în supermarket-uri de dimensiuni mici sau medii.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Captcha
  • Livrare: 2-3 zile
  • Livrare: in stoc
  • Marca: Arelux
  • Model: TGH01
89,00 RON
Fără TVA: 89,00 RON

Opţiuni disponibile

Contacteaza-ne pe WhatsApp!

Buna, cu ce te putem ajuta?