Meniu
Coșul dvs.

Conformitati si simboluri

Corpurile de iluminat comercializate de Lustre.ro respecta Directiva Europeana(2002/95/EC) cu privire la toate echipamentele electrice si electronice vandute in tarile membre ale Uniunii Europene dupa 1 iulie 2006.Scopul directivei este cel de a limita folosirea unor substante periculoase in echipamente si de a stabili un sistem de prevenire si gestiune a unor astfel de reziduuri,favorizand recuperarea/reciclarea si colectarea diferentiata.

Toate corpurile de iluminat comercializate de Lustre.ro sunt marcate cu CE si respecta directivele specifice:73/25CEE si 93/68CEE cu privire la siguranta,directivele 89/336CEE si 93/68CEE cu privire la compatibilitatea electromagnetica(EMC).

Class I Izolatie si conexiune de protectie(corpul de iluminat necesita impamantare)

Class II Izolatie dubla sau intarita (corpul de iluminat nu necesita impamantare)

Class III Tensiuni mici,nepericuloase(corpul de iluminat se conecteaza numai la tensiuni joase-maxim 24V)

Corpul de iluminat poate fi montat pe suprafete normal inflamabile a caror temperatura de inflamabilitate este mai mare de 200°C.

                                    Grade de protectie IP

Prima cifra IP x0 A doua cifra IP 0x(protectie la apa)
IP1. Corp de iluminat protejat contra corpurilor solide mai mari de 50mm IP.1 Corp de iluminat protejat la picaturi de apa care cad vertical(condens)
IP2. Corp de iluminat protejat contra corpurilor solide mai mari de 12mm. IP.2 Corp de iluminat protejat la picaturi de apa care cad pana la 15° fata de verticala.
IP3. Corp de iluminat protejat contra corpurilor solide mai mari de 2,5mm. IP.3 Corp de iluminat protejat la ploaie,cu stropi pana la 60° fata de vericala
IP4. Corp de iluminat protejat contra corpurilor solide mai mari de 1mm. IP.4    Corp de iluminat protejat contra stropilor de apa care ajung din toate directiile.
IP5. Corp de iluminat protejat la praf fara presiune. IP.5 Corp de iluminat protejat impotriva jeturilor   de apa din toate directiile cu p=0.3bar.
IP6. Corp de iluminat protejat total la praf. IP.6 Corp de iluminat protejat impotriva jeturilor de apa din toate directiile
  IP.7 Corp de iluminat protejat la imersie in apa pana la 1m.
  IP.8 Corp de iluminat protejat la efectul imersiei prelungite la adancimi mai mari de 1m.

   Suspensie

    Plafoniera,Lustra

      Aplica

   Corp de iluminat incastrat

   Corp de iluminat cu montaj incastrat,carosabil

    Stalp de iluminat

    Corp de iluminat orientabil

   Lampa cu consum redus de energie

    Dimensiune decupare pentru incastrare

  Distanta minima dintre lampa si suprafata sau obiectele iluminate.

 

Contacteaza-ne pe WhatsApp!

Buna, cu ce te putem ajuta?